Cookie Policy

İşbu Gizlilik Politikası’nın amacı, Neslihan Şahin Danışmanlık (“Şirket”) tarafından işletilen www.drecz.neslihansahin.com internet sitesinin (“Site”) işletilmesi sırasında Site kullanıcıları/ziyaretçileri (“Veri Sahibi”) tarafından Şirket ile paylaşılan veya Şirket’in, Veri Sahibi’nin Site’yi kullanımı sırasında paylaştığı kişisel verilerin işlenerek muhafaza edilmesini işbu Gizlilik Politikası kapsamında yürütmektedir.

Bu kapsamda, Şirket, web sitesinde yer alan sayfaları, görselleri ve bağlantıları tek taraflı ve önceden haber vermeden değiştirme, düzeltme ve/veya sona erdirme hakkına sahiptir.

Ayrıca, belirtmek gerekir ki tarayıcı ayarları yoluyla çerez kullanımını her zaman düzenleyebilirsiniz.

İşlenebilecek Kişisel Veriler

Şirketimiz ile ilişkili tüm şahıslara ait kişisel veri niteliği addedilen ve Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) uyarınca da “kişisel veri” kabul edilen tüm veriler KVKK’ya uygun olarak işenerek muhafaza edilmektedir.

Veri Güvenliği

Web sitemiz ile ilgili veri sorumlusunun kimliği, kişisel veri işleme amaçlarımız, toplama yöntemlerimiz, kimlere aktarıldığı gibi bilgiler Aydınlatma Metnimizde yer almaktadır. Çerez Politikamıza ve şirketimizin Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikasına sitemizden ulaşabilirsiniz. Şirketimiz KVKK kapsamında veri güvenliğine ilişkin belirlenmiş uygun teknik ve idari tedbirleri almaktadır. Kişisel verilerin korunması ile ilgili metinlerimizde değişikliklerin yaşanması halinde işbu metinler web sitemizde en güncel haliyle yeniden ilan edilecektir.

Web sitemizde yer alan ürün, hizmet veya malzeme bilgileri gibi bizlere ve/veya grup şirketlerimize ait görsellerin yasal telif hakları şirketimize ait olup bunların şirketimizin izni olmadan çoğaltılması, kopyalanması, değiştirilmesi veya herhangi bir ticari başka amaçla kullanılması yasaktır. Web sitemizin kullanılması esnasında sistemsel veya cihaz performansınıza ilişkin hata ve arızalar, kesintiler, bilgisayar virüsü veya sunucu hatası gibi doğrudan veya dolaylı ortaya çıkabilecek hiçbir zarar veya masraftan dolayı şirketimiz sorumlu tutulamaz.

Çerez Politikaları

Neslihan Şahin Danışmanlık  olarak günümüzün bilgi teknolojileri ve internet kullanımına uygun, güncel teknoloji, deklarasyonlar ve kanunlara bağlı kalarak web sitemizin güncelliğini ve güvenliğini sağlamaktayız.

İşbu gizlilik, çerez kullanımı ve kişisel verilerin korunması (“politika”) hususunda kullanıcılarımızı haberdar etme ve açıklama yapma yönerge ve bilgileri aşağıda bulunmaktadır.

Çerez (cookie) Nedir?

Çerezler web sitemizin kullanımı için web site sunucusundan bilgisayarınıza veya mobil aygıtlarınıza bırakılan içeriğinde kullanıcıların bilgilerini (en çok gezilen kısımlar, dil seçeneği vb.) barındıran metin tabanlı dosyalardır.

Web sitemizde çerez kullanılmasının başlıca amaçları aşağıda sıralanmaktadır:

  • Ziyaretçilerimize sunulan hizmetleri geliştirmek yolunda web sitemizin işlevselliğini ve performansını arttırmamıza yardımcı olmak,
  • Web sitemizi iyileştirmek ve web sitemiz üzerinden yeni özellikler sunmak ve sunulan özellikleri sizlerin tercihlerine göre kişiselleştirmek;
  • Ziyaretçilerimizin, şirketimizin ve web sitemizin hukuki ve ticari güvenliğinin teminini sağlamak.

Web tarayıcılar (Google Chrome, Opera, Firefox gibi) çerezleri kendi bünyelerinde barındırmaktadır. İstediğiniz durumlarda çerezlerin kullanımını kapatmanız mümkün olup,  Tarayıcılar için çerez yönetimi için aşağıdaki dokümanlardan yararlanabilirsiniz

  • Google Chrome: http://www.google.com/support/chrome/bin/answer.py?hl=en&answer=95647
  • Internet Explorer: https://support.microsoft.com/en-us/help/17442/windows-internet-explorerdelete-manage-cookies
  • MozillaFirefox: http://support.mozilla.com/en-US/kb/Cookies
  • Opera: http://www.opera.com/browser/tutorials/security/privacy/
  • Safari: https://support.apple.com/kb/ph19214?locale=tr_TR

Çerezler hakkında daha detaylı bilgi için www.aboutcookies.org ve www.allaboutcookies.org adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

Çerez Türleri:

Geçici çerezler: Kullanıcıların web sitelerini ziyareti esnasında anlık kullanılan çerezlerdir. Tarayıcı kapatıldıktan sonra otomatik olarak bilgisayarınızdan ya da mobil cihazlarınızdan silinirler. Bu tür çerezler ile amaçlanan ziyaretiniz süresince web sitesinin düzgün bir biçimde çalışmasını temin etmektir.

Kalıcı çerezler: Web sitesinde dönüş yapan kullanıcıların bilgilerinin tutulduğu, tercihlerinin hatırlatıldığı çerezlerdir. Kalıcı çerezler ile amaçlanan web sitesinin işlevselliğini artırmak, ziyaretçilere daha hızlı ve iyi bir hizmet sunmaktır. Örneğin kullanıcı girişi yapılmış bir sistemde tarayıcınızı kapatıp tekrar açtığınızda kullanıcı girişi istemeden işlemlerinize devam etmenizi sağlayabilirler. Bu çerezler süreleri bitimine kadar bilgisayar ya da mobil cihazınızda bulunur ve süre bitimlerinde silinirler.

Performans ve analiz çerezleri: Kullanıcıların web sitesinde ortalama kalınan süre, ziyaret edilen sayfalar gibi verilerin işlenmesi için kullanılan çerezlerdir.

İşlevsellik çerezleri: Web sitelerinin dil, ara yüz vb. kullanıcıların kullanım alışkanlıkları ve özelleştirmelerinin tutulduğu çerezlerdir.

Web sitemizin kullandığı çerezler aşağıda listelenmiştir.

_ga, _gat, _gid: Google Analytics için kullanılan çerezlerdir. Rastgele üretilmiş kullanıcı ID’si (benzersiz kullanıcıları anlamak için), ziyaret amacını değerlendirmek, web sitesi için gerekli raporları derleyerek kullanıcı etkileşimini raporlamak için kullanılır.

Yukarıda belirtilenler haricinde tarafımızca herhangi başka bir çerez kullanılmamakta olup, hiç bir kişisel veriniz herhangi bir 3. tarafa aktarılmamaktadır.

Bilgisayar veya mobil cihazınızda Google Analytics izinlerini iptal etmek istemeniz durumunda https://tools.google.com/dlpage/gaoptout adresini ziyaret edebilirsiniz.

Çerez politikamız hakkında detaylı bilgi için Terminal Cad. Aydınlık Sok. No: 23 Armutköy, Osmangazi, Bursa, Türkiye posta adresimizden veya info@dreczneslihansahin.com e-posta adresimizden bize ulaşabilirsiniz.